Print
clock clock icon cutlery cutlery icon flag flag icon folder folder icon instagram instagram icon pinterest pinterest icon facebook facebook icon print print icon squares squares icon heart heart icon heart solid heart solid icon

Ingredients

Scale
  • 4 Ceylon teesakkies
  • 1.5lt water
  • Perskestroop
  • Ys (soos benodig)
  • Kruisementblare vir garnering

Vir die perskestroop

  • 200g Suiker
  • 250ml water
  • 3 vars perskes (in skywe gesny) of 1 blikkie perskes

Instructions

  1. Bring bestanddele vir die perskestroop tot kookpunt en roer totdat die suiker opgelos is.
  2. Kook vir 10 minute.
  3. Verwyder van die hitte, bedek met ‘n deksel en laat afkoel
  4. Bring die 1,5l water tot kookpunt en voeg die Ceylon teesakkies by. Laat dit vir 5 minute trek.
  5. Verwyder die teesakkies en laat afkoel voor jy dit in die yskas sit.
  6. Giet die stroop deur ‘n sif om enige vrugtestukkies te verwyder.
  7. Voeg die perskestroop by die tee en sit voor met baie ys.
  8. Garneer met kruisementblare en perskeskywe.

error: Content is protected !!